Geronimo89.dk

A blog about me, my doings and everything I think deserves attention.

Status and sneak peeks for november 2010

barnight Status and sneak peeks for november 2010

[de]Die Bars in Kolding haben leckeres Bier und die Uni hat nette Menschen.[/de]

[en]The bars in Kolding have tasty beers and the college has nice people.[/en]

[da]Barene i Kolding har lækre øller, skolen har flinke mennesker.[/da]

tickets tina dickow Status and sneak peeks for november 2010

[de]MEINE Tickets für Tina Dico am 17. November ;)[/de]

[en]MY tickets for Tina Dico the 17th of November ;)[/en]

[da]MINE billetter til Tina Dickow den 17. November ;)[/da]

[de]Vergangenen Sonntag (7. November) ging das Fotoevent von MeRox Studio (als Teil dessen ich mich seit heute auch bezeichnen darf), über die Bühne. Bilder davon werden folgen, sobald retuschiert. Samstag kam Halefa auch schon vorbei um sich tatkräftig zu beteiligen. Abgesehen von dem großen Ereignis arbeite ich im Moment an einigen Projekten, unter anderem an einer Webseite für die Uni innerhalb eines Real-Life Projektes, bei dem wir eine Webseite für einen wirklichen Kunden erstellen dürfen, gegen einen hohen Sold. Abgesehen von einem Eintrag über das erwähnte Event, werde ich selbstverständlich die Arbeit meiner Gruppe vorstellen, tolle neue WordPress Plugins und natürlich viele viele Fotos. Eine letzte Sache noch, über die ich mich gefreut habe, dass eine junge Künstlerin von deviantART mich interviewt hat: Videolink.[/de]

[en]Last sunday (7th of November) the photoevent of MeRox Studio (as of I from today also can announce myself a member), happened. Pictures will be online as soon as retouched and approved. Saturday night Halefa visited, helped and shot a lot. Apart from that big event I work on several projects, among them a group project where we are supposed to do a website for a real customer for no money. Further the next posts will be covering nice wordpress plugins, a lot of photos and of course my groups work. Last, but not least, a young deviant interviewed me about my work so far lately: video link.[/en]

[da]Sidste søndag (7. November) løb Fotoeventet af MeRox Studio (som jeg siden idag også kan kalde mig en del af), af staplen. Billeder følger så snart de er godkendt og redigeret. Lørdag kom Halefa over, hjalp, snakkede og fotograferede. Udover det arbejder jeg på flere projekter, for eksempel et med en gruppe fra NoMA, på en webside for en rigtig kunde som vi bare ikke får penge for. Mine næste indlæg kommer til at handle om koncertet, flere wordpress plugins, fotografi og min gruppes webside. Til sidst vil jeg også lige nævne at en ung kunstner fra deviantART har interviewed mig om mine værker så vidt: videolink.[/da]

3 comments already

3 Responses to “Status and sneak peeks for november 2010”

  1. Monika says:

    hab viel spaß aufm konzert :)

Leave a Reply